Jovana Marjanović Foto: Privatna arhiva

Nijedan podatak ni dojava do sada nisu pmogli da bude pronađena Jovana Marjanović iz Niša koja je nestala na Zlatiboru 22. decembra.

Jovana Marjanović (54) izašla je iz apartmana da prošeta oko 20 časova i od tada joj se gubi svaki trag. Ćerke ne gube nadu i mole sve, pre svega meštane Zlatibora, da im pomognu.

Pročitajte još:

„Svaka pomoć nam je dobrodošla. Majke još nema. Svi pozivi i podaci koje smo dobili tokom dana, nisu dali rezultata, ispostavilo se da su netačni. Pretražujemo sve, napuštene kuće, vikendice. Molimo da se još ljudi uključi u potragu. Ovih dana bi trebalo da dođe i Igor Jurić da pomogne u pretrazi terena, a već nam je pomogao tako što deli našu objavu preko društvenih mreža“, rekla je za portal Nova Ljiljana Simić, ćerka nestale žene.

Jovana Marjanović je majka troje dece, a na Zlatiboru provodi po nekoliko meseci godišnje zbog posla. Porodica je nestanak prijavila policiji.

„Polažemo dosta nade u snimke kamera za video nadzor koje pregleda policija. Za sada nema rezultate, a nama te snimke nisu dali. Gorska služba spasavanje se nije još uključila u potragu jer, kako kažu, nema dokaza da je naša majka napustila naseljeno mesto“, kaže Ljiljana Simić.

Deca naročito strahuju od vremenskih uslova, jer su zime na planini vrlo hladne.

Policija je uspela jedino da locira telefon nestale žene. Njega je pronašao prolaznik u vodovodnim cevima na gradilištu preko puta benzinske pumpe na ulasku u Zlatibor.

Kada je izašla na sebi je imala imala monton kamel boje, pamučnu crnu trenerku, krem čizme i manju crnu torbu preko ramena. Jovana Marjanović ima plavu kosu do ramena.
Ukoliko imate neke informacije o Jovani Marjanović zovite na telefon 060/557-67- 64 ili obavestite najbližu stanicu policije.

***

BONUS VIDEO: Požar u novosadskom naselju Liman

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar