Paula Suarez Gomez Foto: Instagram/paulasuarezg

U eksploziji bombe na Novom Beogradu poginuo je Strahinja Stojanović, dok je kolumbijska državljanka Sonja Suarez Gomez koja je bila u društvu sa njim, teško povređena. Ono što je interesantno jeste da ova Kolumbijka ima i ćerku koja je takođe veoma poznata i to zbog druženja sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom.

Teško povređena Kolumbijka je veoma aktivna na društvenim mrežama, na kojima su se mogle videti i slike sa nastradalim Strahinjom Stojanovićem. Međutim, nije samo Sonja popularna na društvenim mrežama, niti jedina koja žudi za luksuznim životom.

Takva je prema pisanju srpskih medija i njena ćerka Paula, fotomodel i manekenka, koja je slavu stekla pre svega kad su se u javnosti 2016. godine, pojavili snimci intimnog druženja sa Kristijanom Ronaldom.

Portugalski mediji tvrdili su da je to bilo uživanje samo za jednu noć, pošto su se upoznali u jednom noćnom klubu na Ibici. Ni proslavljeni fudbaler, ali ni ova manekenka, nisu dematovali snimke koji su procureli u javnost.

Podsetimo,  danas oko 12.15 sati došlo je do eksplozije u Omladinskih brigada na Novom Beogradu.

U džipu koji je odleteo u vazduh nalazili su se Strahinja Stojanović i Kolumbijka Sonja Suarez Gomez, koji su u teškom stanju prevezeni u Urgentni centar. Međutim, Stojanović je preminuo je dva sata kasnije

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare