Foto: Društvene mreže

Trojica šesnaestogodišnjaka stradala su kada je automobil u kojem su bili sleteo sa puta u krivini Kremenštak, koju zovu još i kriviniom smrti.

Hiljade građana Rožaja, ali i okolnih gradova, juče se na Gradskom trgu, gde je u organizaciji Medžlisa Islamske zajednice služen džuma namaz, oprostilo od u petak veče u saobračajnoj nesreći tragično stradalih mladića A. M. (16), S. M. (16) i I. D. (16), pišu Novosti.

Pročitajte još:

Oni su poginuli u saobraćnoj nesreći u petak oko 22.30 sati, u prigradskom naselju Zeleni, na putu Rožaje-Bać, prilikom sletanja automobila“audi A 3“, u korito Ibra.

U nesreći je teško povređen njihov vršnjak F.D., koji je odmah transportovan u Opštu bolnicu u Beranama gde se lekari bore za njegov život.

„Delimo neizmernu bol i duboko saosećamo sa porodicama nastradalih“, napisali su na Fejsbuk stranici škole đaci i nastavnici nesrećne dece.

Zbog ove tragedije usubotu i juče u Rožajama su bili proglašeni dani žalosti, odlukom predsednika Opštine Rožaje Rahmana Husovića.

„Srca svih građana Rožaja danas kucaju kao jedno. Delimo neizmernu bol i duboko sasećamo sa porodicama nastradalih mladića. Naša zajednica se suočila sa ogromnim gubitkom“, rekao je Husović.

Mladići su poginuli prilkom sletanja automobila sa putu u zloglasnoj krivini Kremenštak, koju zovu još i krivinom smrti.

BONUS VIDEO: Sudar u Mladenovcu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar