Foto: Vesna Lalić

Lider LDP Čedomir Jovanović danas je opet izostao sa saslušanja koje je trebalo da se održi u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu, koje protiv njega vodi istragu zbog napada na vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”. Jovanović je na današnje saslušanje trebalo da sprovede policija nakon što je više puta neopravdano izostao, a zašto danas ni policija nije uspela da ga privedete zasad nije poznato.

Podsetimo, Čedomir Jovanović je 18. jula 2020. na Novom Beogradu napao vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”. Incident se dogodio oko 17 časova u Ulici Milutina Milankovića broj 1, kada je lider LDP vlasniku klinike Žarku Ivkoviću reketom za tenis zadao više udaraca u glavu i telo. Jovanović je, kako su ispričali očevici, izašao iz crnog džipa i napao čoveka.

“Odmah sam pozvao policiju i došao. Moj klijent ima teške telesne povrede, po glavi i po rukama”, rekao je ranije advokat vlasnika fizikalnog centra.

Jovanović se tereti za krivično delo nanošenja lakih telesnih povreda a prijavu protiv njega su podneli i oštećeni Žarko Ivković i Dejan Dubajić, pravni zastupnik Ivkovića, sa kojim se lider LDP takođe sukobio.

Do sukoba Jovanovića i Ivkovića došlo je zbog prostorija koje je koristio Fizio centar. Jelena i Čedomir Jovanović tvrdili su da su oni zakupci prostora, a Ivković njihov podzakupac sa kojim je raskinut ugovor zbog neplaćanja zakupa. Međutim, vlasnik Fizo centra govorio je da je sa Jovanovićima raskinut ugovor, te da sada oni imaju pravo da ga koriste.

U vezi tog dana, pored razloga batinanja, Jovanović bi policiji trebalo da objasni i zašto je prekršio mere izolacije i obavezni karantin, nakon što je izašao iz bolnice u kojoj je preležao tešku upalu pluća izazvanu virusom kovid 19.

Pročitajte još:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare