Foto: Printscreen Facebook/Infocentrala Portal

Brutalna tuča metalnim šipkama, uz psovke i povike "Ubij ga" pojavila se na društvenim mrežama. Tuča se navodno dogodila u autobusu, u mestu Končarevo, u jagodinskoj opštini.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak tuče u autobusu Zoran Raisen koji vozi iz grada po okolnim selima. Tuča je izbila u Končarevu, a razlog sukoba između putnika koji inače koriste besplatan prevoz, nije poznat, piše sajt Telegraf

Prema nezvaničnim informacijama grupa pijanih mladića maltretirala je putnike, pa su neki ustali da ih odbrane. Inače, kako kažu putnici, već duži vremenski period ova grupa  ponaša se slično zbog čega je ugrožena bezbednost svih putnika. Slučaj je prijavljen policiji – stoji u opisu snimka koji je postavila Info centrala.

Međutim, na istom sajtu objavljena je informacija da je u selu Trešnjevica kod Paraćina došlo do tuče zbog politike. Naime, prema nezvaničnim informacijama aktivista i istaknuti član Srpske napredne stranke u ovom selu fizički se obračunao sa meštaninom sela, vlasnikom radnje zbog – autobusa.

„Juče je vladala velika napetost jer su članovi SNS pokušavali da skupe što više glasova kako bi prvi predali listu. U Trešnjevici je čovek koji je jako ostrašćen skupljao ljude i pakovao ih u autobus kako bi išli da potpišu. To je bio opšti haos! Onda je taj autobus parkiran ispred lokalne prodavnice i čovek koji je vlasnik radnje zamolio je da pomere autobus kako bi kamion sa robom koja mu je stigla, mogao da istovari robu. Čovek iz SNS -a je poludeo na tu molbu i došlo je do svađe da bi on u jednom trenutku nasrnuo na vlasnika radnje i udario ga da li pesnicom ili glavom, nisam siguran. Čovek je završio u Hitnoj pomoći sa krvavom glavom“ kaže meštanin Trešnjevice koji se tu našao, piše portal Info centrala.

Prema nezvaničnim informacijama, vlasniku radnje iz Trešnjevice ukazana je medicinska pomoć a događaj je po službenoj dužnosti evidentirala i policija.