Ana Brnabić Pandorini papiri i Srbija: Ministri, optužbe i Vlada koja ćuti, prilog, emisija Među nama, Medju nama Nova S
Ana Brnabić Foto: Nova S

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da postoje dokazi da je "neko" koristio svoj uticaj da Predragu Koluviji, optuženom za uzgajanje tona marihuane na farmi Jovanjica, kaže da optuži brata predsednika Srbije, Andreja Vučića.

Ona je kazala da nadležni istražuju „ko je to uradio“.

„Ako je neko koristio svoj uticaj da Koluviji kaže da optuži Andreja Vučića, kao što imamo dokaze da jeste, onda taj mora da odgovara. Ukoliko je i Koluvija radio bilo šta protiv zakona, ako je uzgajao marihuanu, odgovaraće za to krivično delo“, rekla je premijerka za Radio televiziju Vojvodine (RTV).

Navela je i da nije čula da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić relativizovao optužbe protiv Koluvije kada je izjavio da vlasnik Jovanjice „nije nikog ubio niti je imao 10 tona kokaina već tonu marihuane koju su Nemci i pola okruženja legalizovali“.

Komentarišući navode iz takozvanih Pandorinih papira da je ministar finansija Siniša Mali ipak bio vlasnik 24 stana u Bugarskoj, premijerka je kazala da su nadležne institucije već pogledale ranije papire na tu temu.

„Da li treba da gledaju i reciklirane papire? Treba da pogledaju ako postoje novi papiri. Ključno je šta je Mali imao ili nije imao pre nego što je krenuo da se bavi politikom“, navela je premijerka.

BONUS VIDEO: Da li postoji namera da se Jovanjica i druge brojne afere do kraja razreše 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar