brat i tetka Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Brat od tetke A.E.(29) koja je izvršila samoubistvo tako što se sa trogodišnjim sinom bacila sa šestog sprata zgrade u Lazarevcu, tvrdi da je njegova sestra silno želela to dete i da ne može da veruje da je izvršila samoubistvo, a pogotovo ne veruje da je mogla da zgrabi trogodišnjeg sina i skoči u smrt.

Da podsetimo, žena je na licu mesta ostala mrtva, a detetu se lekari još bore za život. Policija u stanu još saslušava supruga N.T.

Pročitajte još:

Otac je, prema prvim informacijama, spavao kad se tragedija dogodila. jer je navodno došao sa posla iz treće smene. Majka je , kako nezvanično saznajemo, zgrabila dete i skočila sa terase sa šestog sprata i pala na terasu jednog stana na nižim spratovima.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Inače, prema nekim informacijama žena se ranije lečila u psihijatrijskoj ustanovi. Reporteri Nova.rs zatekli su na licu mesta policijske ekipe na uviđaju, telo majke je još bilo tu. Prema svedočenju komšija bili su tiha porodica, ona  je iz Lazarevca i nije nigde radila, a suprug iz Novog Sada. Prema svedočenju komšija bili su vrlo pobožna porodica, a on je i radio kao vozač na hodočasničkim turama.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare