Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Braća Aleksandar Penezić (32) i Miloš Petrović (22) poginula su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 15.50 u naselju Rucka kod Umke, prilikom povratka sa posla. Reporteri portala Nova.rs danas su u kući ovih mladića, u Barajevu, zatekli članove njihove porodice, koji od šoka još uvek ne mogu da dođu sebi.

 

Do nesreće je došlo kada su se mladići vozilom marke „BMW“, u punoj brzini, zakucali u električni stub i na mestu nastradali. U kući ovih ljudi zatekli smo njihovu porodicu, ali nisu bili raspoloženi da bilo šta kažu o tragediji.

Nesreća se dogodila kada je jedan od braće izgubio kontrolu nad automobilom, sleteo s puta i zakucao se u banderu. Mladići su se u trenutku udesa vraćali sa posla, pošto su radili kao moleri u selu Rucka, a ekipa Hitne pomoći je po dolasku na teren mogla samo da konstatuje njihovu smrt.

Ekipa portala Nova.rs bila je na licu mesta gde se pomenuti udes dogodio.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs/ Mesto udesa

Na licu mesta mogu se videti tragovi nesreće.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Inače, reč o braći po majci, ali reporteri Nova.rs nisu među komšijama našle one koji su za njih imali neku lepu reč. Prema njihovim rečima,  Aleksandar i Miloš su  važili za problematične mladiće, koji su zbog svog ponašanja bili u zavadi sa većinom seljana.

„Stariji Aleksandar je non-stop bio po zatvorima, U više navrata je osuđivan za krađe, obio je poštu, a krao je i automobile. Inače, on je iza sebe ostavio ženu i dvoje dece“, kaže komšinica za naš portal.

Kako navodi, mlađi, Miloš, krenuo je stopama svog brata.

„Koliko znam i Miloš iza sebe ima neke krađe. Znam da su krali ljudima drva po ulici, dosta komšija se sa njima sudi. Svakako, ovo je velika tragedija, žao mi je što su skončali na ovakav način,“ dodaje komšinica.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar