Foto: Printscreen/Twitter/Radio 021/@Radio021

Policija u Novom Sadu uhapsila je trojicu državlјana Bosne i Hercegovine, D. K. (22), M. M. (23) i S. T. (23), kao i D. P. (21), sa područja Inđije, zbog sumnje da su učinili krivično delo učestvovanje u tuči. Krivične prijave biće podnete protiv još 11 osoba, osumnjičenih za ovo krivično delo.

Sumnja se da su svi oni, sinoć, u jednom ugostitelјskom objektu na Klisi, učestvovali u tuči, u kojoj su tri lica zadobila teške, a četiri lake telesne povrede, navodi se u saopštenju policije.

Brzom reakcijom policije, svi učesnici u tuči su pronađeni i procesuirani.

Četvorici uhapšenih određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Shodno Zakonu o javnom redu i miru, protiv vlasnika ugostitelјskog objekta biće podneta prekršajna prijava, zbog sumnje da je prodavao alkohol licima koja su pod očiglednim uticajem alkohola, kao i protiv dvojice konobara koji nisu obavestili policiju o narušavanju javnog reda i mira.

Pročitajte još:

Budući da je tuča izbila u vreme kada je zabranjen rad ugostitelјskih objekata, o ovom događaju obaveštene su komunalna milicija i sanitarna inspekcija, radi preduzimanja mera iz njihove nadležnosti.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar