Milorad Šušnjić Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Bivši načelnik policije Milorad Šušnjić, kome se sudi za zloupotrebu službenog položaja u postupku sa Dijanom Hrkalović, izneo je danas odbranu u Specijalnom sudu u Beogradu. Šušnjić je negirao krivično delo i na sudu tvrdio da nikada nije bio nasamo za Hrkalović.

Sud je doneo rešenje da se isključi javnost u delovima odbrane u kojima mu je obezbeđenje oslobađanje profesionalne tajne.

On je negirao krivično delo.

„Dijana Hrkalović mi nikada nije naložila stavljanje nijednog lica na mere, nikad nisam bio nasamo sa Dijanom Hrkalović“, rekao je Šušnjić.

Dijana Hrkalović Foto:Amir Hamzagic/ATAImages

Takođe, što se tiče Darka Eleza, Šušnjić je rekao da mu operativna obrada u Novom Sadu nije pružala nikakvu zaštitu.

Pročitajte još:

Što se tiče Želimira Kreštalica i postupanja po prijavi o pretećim porukama koje mu je Elez upućivao, Šušnjić je rekao da je sve urađeno po zakonu.

„Telefon nije uzet jer bi to ugrozilo operativnu obradu koja se vodila protiv Darka Eleza za teža krivična dela“, rekao je Šušnjić.

Nekadašnji šef policije istakao je i da je sa Dijanom Hrkalović imao službenu saradnju, kao i da ju je viđao jedino na kolegijumima.

Podsetimo, Dijani Hrkalović sudi se za trgovinu uticajem, a sem nje, na optuženičkoj klupi nalaze se i Milorad Šušnjić i Dejan Milenković.

BONUS VIDEO: Dijana Hrkalović: Dolazak u Specijalni sud

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar