Foto: Facebook

Ubistvo Stevana S. (36), radnika obezbeđenja koji je smrtno ranjen u subotu ispred diskoteke u Obrenovcu, potresla je Obrenovčane. O Stefanu poznanici imaju samo reči hvale, tvrde da nikada nije izazivao incidente, te da je radom u diskoteci samo želeo da zaradi koji dinar više.

Radnik obezbeđenja Stevan S. preminuo je u nedelju od posledica ranjavanja, kada je na njega pucano ispred noćnog kluba „Najt“. Stevan S. je pogođen sa pet metaka i u teškom stanju je prebačen u beogradski Urgentni centar, gde je podlegao povredama.

Njegova smrt potresla je Obrenovčane, koji se od njega opraštaju na društvenim mrežama.

Pročitajte još:

„Bio si pravi primer humanosti i junaštva. Počivaj u miru, brate“, napisao je prijatelj ubijenog u jednoj objavi na društvenoj mreži Fejsbuk.

U komentarima ga opisuju kao dobrog i časnog čoveka, koji nikada ni mrava nije zgazio, šokirani tragičnim događajem.

Foto: Facebook

Prema saznanjima Nova.rs, Stevan S. je zaista bio takav. Nikada nije izazivao incidente, a posao u diskoteci mu je bio dodatna zarada. Upravo zbog toga su njegovi poznanici šokirani ubistvom i nadaju se da će počinioci biti adekvatno kažnjeni.

„On jeste radio kao obezbeđenje, ali ja lično nikada nisam čuo da je bio u sukobu sa zakonom ili da se ponašao bahato i siledžijski, kao što se ponekad ponašaju „vratari“. Jeste bio snažan čovek, ali je za njega obezbeđivanje lokala bilo samo posao, koji je radio profesionalno“, kaže za portal Nova.rs jedan Obrenovčanin.

Pročitajte još:

Na profilu ubijenog čoveka može se videti da je bio sportista, da se bavio ronjenjem i da su upravo slike sa ronjenja neke od poslednjih koje je objavio na društvenim mrežama.

Podsetimo, policija je nakon pucnjave uhapsila dvojicu mladića koji su umešani u pucnjavu, a jednog od njih, Dušana G. (22) sumnjiče da je pucao u radnika obezbeđenja. Uhapšen je i njegov saučesnik M. S., dok se za još dvojicom traga.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Povod za pucnjavu je bizaran, naime, mladići su prethodnih dana pravili nered u jednom drugom obrenovačkom lokalu, pa ih je Stevan, poznatiji pod nadimkom Japanac izbacio. Nakon toga rešili su da se osvete i u subotu uveče su sproveli svoj plan.

Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti ovog zločina.

BONUS VIDEO:  Mesto ubistva u beogradskom naselju Altina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar