Luka Vuksanović nestao je pre sedam dana Foto:Instagram/mladenovac_danas

"Bio je najbolji dečko kojeg sam ja poznavao", reči su prijatelja Luke Vuksanovića čije telo je pronađeno juče nakon devet dana od saobraćajne nesreće koja se dogodila kod Mladenovca.

Naime, Luka Vuksanović je nestao nakon što se automobilom zakucao u bankinu. Devet dana trajala je potraga za njim, a juče je pronađen na oko 100 metara od mesta gde je ostao potpuno uništen automobil. Na licu mesta i dalje su vidljivi ostaci vozila. U jučerašnjoj potrazi učestvovali su Lukini najbliži – brat i sestra, kao i rodbina i brojni prijatelji. Nakon što je Lukino telo pronašao policajac, njegovi najbliži ne mogu da poveruju da ga više nema. Nadali su se, kako kažu, da ga neće pronaći jer bi to značilo da je živ.

„Moj Luka.. Bio je najbolji. Vredan, pametan, pošten. Nikad nikog nije prevario, slagao. Nikad se nije služio takvim stvarima. Uvek je bio iskren i tu za svoju porodicu i prijatelje i zato smo mi bili tu za njega“, kaže jedan od Lukinih prijatelja.

Luka Vuksanović nestao je pre sedam dana Foto:Instagram/mladenovac_danas

„Imao je velike planove“

On navodi da je Luka imao velike snove.

„Planirao je da napravi radionicu u kući. Stalno je pričao o tome“, dodaje Lukin prijatelj.

Kako kaže, o nesreći su saznali tek nekoliko sati nakon nje.

„Meni je drug javio da je Luka imao saobraćajku. Rekao mi je da ga nisu našli u kolima, ja u to nisam mogao da poverujem“, kaže sagovornik Blica.

Porodica mladića očajna

Podsetimo, telo Luke Vuksanovića pronađeno je na samo 100 metara od mesta saobraćajne nesreće koju je imao pre devet dana.

Kako je juče za „Blic“ ispričao jedan od njegovih prijatelja, porodica nesrećnog mladića je očajna.

Oni, naime, ne mogu da razumeju kako niko nije mogao da ga nađe iako je praktično bio sve vreme u blizini.

Nestao za 40 sekundi

Podsetimo, kako je Lukina starija sestra ranije ispričala za „Blic“, Luka je bio sam u kolima i krenuo je kod drugara. Na naplatnoj rampi, kako je objasnila, pričao je sa radnicom zbog ENP, jer mu se nije dobro očitala naplata, zbog čega se vraćao.

„Posle 7 kilometara od naplatne rampe se desilo to što se desilo. Automobil je nastavio pravo, nije skrenuo, i izleteo je sa puta. Međutim, kako nam je policija rekla, sudeći po snimcima koje su videli, posle 40 sekundi se pojavila žena. Stala je kolima, ljudi iz obližnjeg restorana su izleteli odmah. Međutim, za 40 sekundi da neko nestane je prosto neverovatno“, ispričala je ona.

Bonus video: Teška saobraćajna nesreća kod Salakovca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare