Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, optuženom za krivična dela nedozvoljene polne radnje i silovanje, održano je danas u Višem sudu u Beogradu svedočenjem glumice Milene Radulović. Glumica je nakon pauze otkrila kroz šta je sve prolazila nakon zlostavljanja, te da je u jednom trenutku pomislila da sebi oduzme život.

Nakon kraće pauze suđenje je nastavljeno i tada je odbrana pokušala da obori iskaz mlade glumice tvrdnjom da se u periodu kada se silovanje dogodilo, Aleksić nalazio u Rimu.

Pročitajte još:

Odgovarajući na pitanja, Milena je govorila o silovanju koje se dogodilo 2013. godine u kancelariji Aleksića.

“To je bio dečiji čas, došla sam malo ranije. Pripremala sam se za prijemni ispit, da sam ga odbila tada bila bih izbačena iz škole, stvorio bi najgoru priču o meni i manipulisao bi sa svima”, objasnila je glumica.

Foto:Amir Hamzagić/Nova.rs

Izjavila je i da je nakon seksualnog zlostavljanja morala da drži monolog pred decom i nije smela da plače.

„Bio je komičan monolog. Mika je sugerisao deci da moraju da mi aplaudiraju i oni su bili oduševljeni. Izašla sam sa decom tada oko pola 9 iz škole“, rekla je.

Mlada glumica govorila je i o periodu u kome je imala individualne časove sa Aleksićem.

Foto:Amir Hamzagić/Nova.rs

„Osećala sam drugačije od svojih vršnjaka i nisam videla da ima izbora. Potpuno sam bila indiferentna i bila sam rešena da izvršim suicid“, rekla je ona.

Istakla je i da se trudila da se ponaša i živi kao svoji vršnjaci.

Naredno suđenje je zakazao za 23. novembar.

Podsetimo, Miroslav Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju. Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila upravo glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare