Policija
Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom noći isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača zbog nasilničke vožnje i jednog vozača koji je upravljao pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajna policija je jutros oko 3 časa na auto-putu Niš-Beograd, na Voždovcu, presretačem zaustavila tridesetosmogodišnjeg vozača automobila „škoda oktavija“ koji je upravljao brzinom od 172,1 kilometra na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas, navodi se u saopštenju MUP.

Policija je alkotestiranjem vozača utvrdila da je imao 1,44 promila alkohola u organizmu.

Takođe, saobraćajna policija je sinoć oko 20.15 časova u Sremčici isključila iz saobraćaja 25-godišnjeg vozača automobila „audi A6“ koji se oglušio o policijsko naređenje da zaustavi vozilo, potom prošao dve raskrsnice kroz crveno svetlo i udario u ogradu jedne zgrade.

Saobraćajni policajci su noćas oko 1.50 časova zaustavili u Bulevaru oslobođenja 23-godišnjeg vozača automobila „BMV“, a proverama je utvrđeno da je imao 0,38 alkohola u organizmu, kao i da je bio pod dejstvom kanabisa.

Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar