Milan Šuša Zemun ubistvo Foto:Goran Srdanov/Nova.rs/Privatna arhiva

Policija je uhapsila osumnjičenog za umešanost u ubistvo Milana Šuše 17. februara u Zemunu, a iza brave se sada našla i devojka koja mu je pomagala.

Osim osumnjičenog za učestovanje u ubistvu Milana Šuše u Zemunu, B. S.  (35) uhapšena je i devojka D. Z. (30), piše Kurir. Uhapšena devojka se sumnjiči da je pomogla ubici Milana Milana Šuše da pobegne iz Srbije.

– Operativne informacije ukazuju da se ubica krije u Bosni i Hercegovini – otkriva izvor Kurira.

Podsetimo, saučesnik u ubistvu Milana Šuše, koji je ubijen 17. februara dok je zatvarao kapiju od svog dvorišta, uhapšen je danas.

U saradnji VJT i beogradske policije uhapšen je B.S. (35) koji se sumnjiči da je pomogao ubici Milana Šuše. On je uhapšen prilikom pokušaja bekstva u susednu državu.

Pročitajte još:

Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Za direktnim izvršiocem ubistva, koga je policija identifikovala, i dalje se traga.

Kako je Kurir pisao, sumnja se da je ubica znao kada će Milan izaći iz zatvora i da ga je od tada pratio i čekao trenutak da ga ubije.

– Šuša je navodno sa robije izašao samo sedam dana pre nego što je ubijen. Najverovatnije ga je ubica pratio – rekao je naš sagovornik.

Inače, Šuša je odranije bio poznat policiji. On je bio osuđivan i izdržao je kaznu od 11 godina zatvora zbog umešanosti u ubistvo, a 2009. je takođe bio hapšen i zbog sumnje da je bacio kašikaru na jednu zgradu na Dedinju.

****

BONUS VIDEO: Hapšenje članova organizovane kriminalne grupe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar