Marko Miljković i Veljko Belivuk, Velja Nevolja
Marko Miljković i Veljko Belivuk Foto: Printscreen/Tv Pink

Pred Posebnim odeljenjem za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu za 8., 10. i 11. mart 2022. godine sa početkom u 14.30 časova, u sudnici broj 1, zakazano je pripremno ročište u krivičnom postupku koji se vodi protiv optuženih Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i drugih okrivljenih zbog više krivičnih dela teško ubistvo, udruživanje radi vršenja krivičnih dela, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, krivično delo otmica, silovanje.

U ovom predmetu umesto dosadašnjeg 5. veća postupaće 6. veće Višeg suda u Beogradu –Posebno odeljenje za organizovani kriminal i to predsednik veća sudija Vinka Beraha Nikićević, članovi veća sudija Vladimir Duruz i sudija Snežana Nikolić Garotić, a sve usled duže privremene sprečenosti za rad prethodno određenog predsednika veća, saopšteno je iz Višeg suda u beogradu.

Podsetimo, nedavno je imenovana nova sudija u postupku, nakon što je prethodna otišla na bolovanja. Inače, nekoliko meseci se čekalo

BONUS video: Sve žrtve Belivukovog klana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar