Foto: MUP/N1/Arhiva

Biznismen Milan Beko izostao je danas sa suđenja bivšem pripadniku zemunskog klana Aleksandru Zdravkoviću koji se tereti da je pokušao da ga ubije 14. novembra 2014. godine, ispred porodične kuće na Senjaku. Uprkos tome, glavni pretres je održan, tokom kog se optuženi Zdravković izjasnio da nije kriv, nakon čega je ponovo saslušana i njegova pravosnažno oslobođena "saučesnica" Maja Adrovac.

Optuženi „zemunac“ odbacio je sve navode optužnice, tvrdeći da sa pokušajem ubistva biznismena nema nikakve veze. Potom je sud kao svedoka saslušao Maju Adrovac, koja je ranije pravosnažno oslobođena optužbi da je učestvovala u atentatu na Beka.

Adrovac je mahom odgovarala na pitanja u vezi sa mužem Ivanom Adrovcem, koji se nalazi u švajcarskom zatvoru zbog više razbojničkih krađa. Takođe je objašnjavala u kakvim su odnosima bili sa Zdravkovićem, za kog je kazala da je prijatelj njenog supruga.

Ivan Adrovac Foto:MUP Srbije

Zdravkovićeva advokatica je nakon pretresa zatrađila da mu sud ukine i kućni pritvor u kom se nalazi veće nekoiliko meseci, ali je to odbijeno.

Nastavak je 11. januara.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar