Beko primio vakcinu i ne oseća se dobro, suđenje odloženo

Podeli:
Foto: N1/MUP

Suđenje Aleksandru Zdravkoviću optuženom za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine ispred njegove kuće na Senjaku, danas je trebalo da bude održano pred Višem sudu u Beogradu, ali je odloženo.

Kako sanzaje Nova.rs, suđenje je odloženo jer je Beko primio vakcinu i ne oseća se dobro. Na današnjem ročištu trebalo je da svedoči Beko u svojstvu oštećenog. On je tokom svedočenja na prvom suđenju rekao da bi Zdravković mogao da bude napadač koji je pucao na njega, ali to nije mogao da tvrdi sa sigurnošću.

Zdravković je negirao otužbe da je sa NN licem pokušao da ubije Beka, kao i da je tom prilikom doveo u pitanje život njegovog vozača Dragana Dragaša, i to tako što je pucao u njih kada je vozač usporio kretanje vozila kako bi daljinskim upravljačem otvorio kapiju Bekove kuće na Senjaku.

Njemu se suđenje ponavlja po nalogu Apelacionog suda u Beogradu koji mu je u julu prošle godine ukinuo osuđujuću presudu i naložio da mu se suđenje ponovi, a tada mu je ukinuo i pritvor u kojem je bio četiri godine.

Ukinutom presudom bio je osuđen na 10 godina zatvora za krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar