Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Bedžet Rašid uhapšen je zbog sumnje da je prebio bebu svoje nevenčane supruge Sandre, a porodica deteta tvrdi da je on i ranije bio nasilan. Iako se najpre navodilo da je majka deteta nestala nakon što je puštena sa saslušanja u policiji, iz njene porodice tvrde drugačije.

Ranije danas su rođaci i susedi Bedžeta Rašda, uhapšenog zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede jednogodišnjem pastorku, rekli da je zapravo detetova majka Sandra odgovorna za taj napad. Oni su dodali da je kobne večeri Bedžet bio na poslu, kao i da je on insistirao da povređeno dete bude odvedeno u bolnicu.

Pročitajte još:

Isticali su i da je detetova majka Sandra, dan posle Bedžetovog hapšenja, u četvrtak 4. novembra, navodno nestala i da niko nema nikakav kontakt sa njom. Sandrina majka za Nova.rs ističe da je reč o neistinama.

„Nije tačno to što kažu. Sandra je u Beogradu, pored svog deteta. Ona jeste otišla iz tog naselja, ali je pobegla od nasilnika i njegovih rođaka. Nije tačno da je on tako dobar i bezazlen. On je i ranije tukao dete, ali je to radio podmuklo, da niko ne primeti. Tukao je i drugu decu. Ako treba, svi ćemo da idemo na poligraf“, kaže Sandrina majka.

Ona je dodala da joj je Sandra ispričala šta se navodno desilo te večeri, kada je beba teško povređena.

„Bedžetu je pozlilo dok je radio, pao je i došao kući jer mu je bilo loše. Nije otišao da radi drugi psao, ostao je sa njima u kući. Sandra je u jednom tenutku otišla u komšiluk da odnese neku pavlaku koju joj je tražila komšinica. Dete je ostavila u kolevci i ono je spavalo. Kada se vratila, dete je plakalo. Ona je uključila svetlo i videla da je dete krvavo, da mu je benkica krvava“, priča baka bebe.

Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Po njenim rečima Sandra je pozvala svoju rodbinu, a oni su svi odlučili da dete treba da odvedu u bolnicu, jer mu je polomljeni prst počeo da plavi, pa su se uplašili da beba ne dobije sepsu.

„Sve je bilo u redu dok nismo došli do bolnice. Doktori su odmah videli da nešto nije u redu. Bedžet je u jednom trenutku rekao Sandri da uzme dete i da pobegnu iz bolnice. Što bi to uradio ako nije kriv? Ako je on tukao dete, neka ide u zatvor, ako je to uradila Sandra, neka ona ide u zatvor, ali to što njegovi rođaci pričaju o Sandri, nije tačno. I kada su jednom bili kod nas kući posvađali su se i on je krenuo fizički na nju, ali smo im mi rekli da se smire i sednu i da, ako ne mogu zajedno, da se rastanu, a ne da se svađaju i biju“, kaže sagovornica portala Nova.

Policija je uhapsila Bedžeta Rađida zbog sumnje da je svom jednogodišnjem pastorku polomio ruke i noge. Njemu je određen pritvor do 30 dana.

 

BONUS VIDEO:  Policija pronašla plantažu marihuane

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram