Foto:Shutterstock/Ilustracija

Troje putnika povređeno je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 15.30 sati na 21. kilometru auto-puta prema Horgošu. Do nesreće je došlo kada je na automobilu u kome su bili povređeni pukla guma, zbog čega je vozilo u punoj brzini sletelo u jarak.

Policija je potvrdila da se nesreća dogodila na autoputu prema Horgošu i da ima povređenih osoba.

„Automobil marke BMW registracije luksemburških registarskih oznaka, u kojem su bili naši državljani, sleteo je s puta, krećući se autoputem od Novog Sada prema Horgošu, na petlji sever-istok, a u nezgodi je povređeno, prema prvim saznanjima, dva lica koja su odmah preneta u subotičku bolnicu“, potvrdili su za Kurir iz policije u Subotici.

Prema nezvaničnim saznanjima, automobilu je pukla guma, usled čega je došlo do višestrukog prevrtanja preko kolovoza u jarak, pri čemu je BMW skoro potpuno havarisan.

„Strašno je izgledalo i vozačima koji su prolazili tim delom puta, jer je auto izgledao potpuno smrskan, a videli smo i da su došla dvoja kola Hitne pomoći, koja su odvezla povređene“, kaže izvor.

Prema prvim informacijama povređene su dve osobe, ali je kako nezvanično saznaje pomenuti portal, kasnije je pozlilo i trećoj osobi, koja je takođe primljena u subotičku bolnicu.

Tvrdi se nezvanično, da su vozač i putnici išli preko granice, da su neki od njih radili u Luksemburgu.

„Između palićke petlje sever-istok oko 1.500 metara došlo je do prevrtanja u jarak, sa desne strane kolovoza. Još se ne zna koliko je tačno putnika bilo, a u prvi mah izgledlao je da je vozač, čovek oko pedesetak godina nepovređen, ali je kasnije i njemu pozlilo. Prizor je strašan, otpao je točak na automobilu, vozilo je skršeno, prednji deo je potpuno polupan“, kažu očevici koji su se našli na putu.

Policija je obavila uviđaj, dva vozila Hitne pomoći na nosilima su odneli povređene u subotičku bolnicu. Istraga će pokazati zašto je došlo do prevrtanja automobila i povrede troje putnika.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar