Strahinja Beloševac Foto: Privatna arhiva

Strahinja Beloševac (31) iz Aranđelovca, nestao je 12.jula u ranim jutarnjim satima, kada je izašao iz porodične  kuće i od tada mu se gubi svaki trag.  Otac nestalog mladića, Svetomir (61) za naš portal kaže da strahuje od svakog telefonskog poziva, jer strepi od najcrnjih vesti koje može da dobije jedan roditelj.  Moli sve ljude koji ga prepoznaju ili imaju informacije o njegovom nestanku da jave najbližoj policijskoj stanici.

Nestanak Strahinje Beloševca prijavljen je policiji, a informacje o potrazi za mladićem iz Aranđelovca objavljene su i na sajtu ‘’Nestali Srbija’’.  Od njegovog nestanka prošlo je 26 dana, a za to vreme porodica i prijatelji nisu dobili nikakve informacije o njegovom eventualnom kretanju.

Otac Svetomir za portal Nova.rs objašnjava da je Strahinja izašao iz kuće  12.jula, rano ujutru oko 7 i 30, ali da mu u tom trenutku nije bilo ništa neobično što je izašao. Medjutim, zabrinuo se kada je posle više pokušaja da ga pozove na mobilni dobijao obaveštenja da je nedostupan.  Kaže da od tog kobnog 12. jula telefon nijednom nije bio dostupan, kao i da ga u danu kada je nestao niko od komšija  i prijatelja nije video.

‘’Nadam se samo da je živ, ali strahujem od svakog poziva. Dugo ga već nema, obaveštene su sve policijske stanice o njegovom nestanku, ali nema nikakvih informacija da ga je neko negde video. Plašim se onog najcrnjeg’’ u očaju  priča otac.

Svetomir navodi da Strahinja sa sobom nije poneo nikakva lična dokumenta i da su u kući ostali i pasoš i njegova lična karta, kao i sve lične stvari. Na sebi je imao samo patike, šorc i duks.  Navodi da  Strahinja ‘’nije imao razloga da se skriva od zakona ili zbog dugova’’  ali strahuje  da se ne obistine njegove najcrnje slutnje, jer je kako kaže, ‘’pre pet-šest godina imao jedan suicidni pokušaj’’.

‘’Tada sam ga spasio, bio je i na lečenju. Oporavio se posle toga i zasnovao vanbračnu zajednicu sa devojkom. Svi smo živeli zajedno, oni su imali posebnu kuću u porodičnom dvorištu i lepo smo se slagali’’ priča otac Svetomir.

Medjutim dodaje, da su on i devojka početkom godine izgubili bebu i da ih je taj događaj mnogo potresao.

‘’Bili su u depresiji  oboje zbog gubitka bebe, ali  mislim da su se postepeno  oporavili.  Život teče dalje, oni su se lepo slagali i nastavili  zajednički život. Ja sam im bio podrška  u svemu  i zajedno smo prošli kroz gubitak’’  kaže otac, dodajući da se nada da taj traumatičan događaj  nije „naterao Strahinju na najcrnji potez“.

‘’Ja se samo nadam da mi je dete živo i molim se da čujem bilo kakav glas od njega. Molim i sve ljude koji ga prepoznaju da nam jave ili obaveste policiju. Svaki dan u neznanju  za  mene je beskonačno dug, a njega nema već 26 dana. Nadam se njegovom pozivu, nadam se da je negde živ i da će se vratiti, ali svakog trenutka strahujem.“ očajan je Svetomir.

Depresivan zbog odnosa sa majkom

Portal Nova.rs  u   okruženju porodice Beloševac saznaje, da je Strahinja dete razvedenih roditelja i da ga je od rođenja gajio otac Svetomir (61),  koji je inače prosvetni radnik i predaje fizičko u dve osnovne škole u Aranđelovcu.   Naši sagovornici navode  da su Strahinjinu majku  retko viđali tokom njegovog odrastanja, dodajući  da  se ona  „posvetila estradnoj karijeri“  i  zbog toga zapostavila odnos sa sinom.  Ocenjuju i da  je Strahinja često bio depresivan  zbog  takvog odnosa  sa majkom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar