Dejan Anđus Foto: N1

Suđenje televizijskom voditelju Dejanu Anđusu, koji je optužen da je od biznismena Milojice M. pokušao da iznudi 30.000 evra, održano je u Višem sudu u Beogradu, a kako je na današnjem pretresu završeno sa dokaznim postupkom, zakazano je izricanje završnih reči, nakon čega će biti doneta i presuda.

Voditelj je, nakon dužeg nepojavljivanja, došao danas u sud, a tokom pretresa pregledani su video-snimci sa nadzornih kamera u jednom privrednom društvu, na kojima se vidi da se optuženi prilikom ulaska i izlaska iz objekta rukovao sa oštećenim biznismenom.

Pročitajte još...

Na pitanje sudije da li prepoznaju osobu koja se vidi na zapisu, voditelj je izjavio:

„To je Miki, samo je smršao 30 kilograma pod prinudom“, rekao je Anđus, očigledno aludirajući na to da su tvrdnje koje je biznismen izrekao na njegov račun netačne.

Između ostalog, odbrana voditelja zatražila je i da se tokom postupka saslušaju brojni svedoci, među kojima je i advokat Vladimir Đukanović, u čijoj je emisiji Anđus gostovao ranije.

Ipak, sudija je odbila sve predloge odbrane, ali i tužilaštva i zakazala iznošenje završnih reči, nakon čega će voditelju biti izrečena presuda.

Podsetimo, poznati voditelj Dejan Anđus uhapšen je 30. juna 2017. godine prilikom preuzimanja bele koverte sa novcem. Kako su mediji tada navodili, policajci su kod Anđusa, osim koverte s novcem, pronašli i mobilni telefon sa kojeg je oštećenom u ovom postupku slao preteće SMS poruke, kako bi od njega iznudio 30.000 evra. Voditelj je u više navrata isticao da mu je cela afera nameštena.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar