Aleksa Stanković FOTO: Privatna arhiva
Aleksa Stanković FOTO: Privatna arhiva

Majka Alekse Stankovića, koji je nakon 42 dana pronađen živ i zdrav u Beogradu izjavila je večeras za Nova.rs da je presrećna što je njen sin pronađen, da se još nisu čuli, ali da bi uskoro trebalo da ga vidi.

„Srećna sam, presrećna. Hvala Bogu samo da je živ i zdrav. Nismo se još uvek čuli, ali me je policija obavestila da će ga dovesti na razgovor u Kruševac“, rekla nam je majka Olivera.

Ona je ponovila da je najbitnije da je Aleksa pronađen živ i zdrav. Kako je rekla, šta će dalje biti je isključivo njegova odluka.

Podsećanja radi, Aleksa Stanković pronađen je živ i zdrav u Beogradu.

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su u Beogradu Aleksu Stankovića čiji je nestanak prijavljen 28.12.2021. godine Policijskoj upravi u Kruševcu. Intenzivnim operativnim radom pripadnika MUP-a, PU Kruševac i PU Beograd, mladić je lociran u jednom stanu na Vračaru gde je pronađen u dobrom i stabilnom zdravstvenom stanju“ navedeno je u saopštenju MUP.

Kako je izjavio policiji, svojevoljno je otišao od kuće, a ne pod prisilom.

Policija u saradnji sa nadležnim službama nastavlja rad na ovom slučaju, dodaje se u saopštenju.

Podsećanja radi, Aleksina majka Olivera poslednji put videla ga je 28. decembra ujutru, kada je krenula na posao. Prema njenim rečima, Aleksa nigde nije radio, a povučen je i miran. Uopšte nije izlazio u kafiće i diskoteke. Uglavnom je boravio kod kuće. Igrao igrice i imao virtuelne prijatelje.

“Nije bio toliko asocijalan. Jer, kada bi izašao sa društvom uvek se vraćao raspoložen i nasmejan. Ali, igrice i internet su ga više privlačili nego izlazak sa društvom. Kasnije sam saznala da je i zarađivao igranjem tih video igara. Kada mi je 30. decembra poslao tu poruku, rekao je da je dobro i da mu je neka firma ponudila posao”, objasnila je ranije majka.

BONUS VIDEO: MUP Srbije rekonstruisao kretanje Mateja Periša

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare