Foto: Twitter/Marija

Advokatu Mariji Marković za sada nepoznati počinioci razbili su staklo na automobilu u opštini Sopot. Nakon nemilog događaja, ona je poručila da je ovakvi incidenti neće zaustaviti u radu.

Marković je ovu informaciju podelila na društvenim mrežama, a kako je navela „napad je isključivo u vezi sa njenim poslom“.

„Ovaj napad je isključivo u vezi sa mojim poslom, i mogu samo da kažem da je tužno na šta su pojedini spremni. Ali odgovaraće, i to je jedino važno. Mene ovo u mom radu neće zaustaviti“, napisala je Marković.

O ovom događaju oglasila se i Advokatska komora koja je oštro osudila ovaj napad.

„Advokatska komora Srbije najoštrije osuđuje napad na advokata Mariju Marković iz Beograda koji se dogodio dana 16.9.2021. godine na teritoriji opštine Sopot u vikend naselju Babe kom prilikom je koleginici oštećen automobil. Izražavamo zabrinutost zbog sve učestalijih napada na advokate i njihovu imovinu i zahtevamo od nadležnih organa hitnu reakciju radi otkrivanja učinioca ovog krivičnog dela i njegovog privođenja pravdi“, navodi se u saopštenju koje je potpisao predsednik AK Viktor Gostiljac.

Bonus video: Izjava Viktor Gostiljaca

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare