Tim advokata iz Šapca uspeo je da oslobodi Drgana Milovanovića – Crnog, junaka koji je zaustavio bager koji je nasrnuo na goloruk narod da ga pregazi i tako spasao mnoge građane koji su mirno protestovali. Ovo je najmanje što smo mogli da učinimo za našeg Dragana, heroja iz Šapca, poručili su u zajedničkom saopštenju organizacije Zajedno za Srbiju, Ekološki ustanak i Akcija - otvorena građanska platforma.

Zahvaljujemo se svim slobodnim i hrabrim građanima koji su proteklia dva dana Draganu dali podršku, i u Beogradu i u Šapcu, jer jedino snažan pritisak javnosti može dovesti do poštovanja prava i pravde.

Pročitajte još:

Kako smo odbranili našeg heroja Dragana – Crnog, sa novim nadimkom “prvi građanski levičar”, tako ćemo sutra braniti i šititi svakog ko se bori protiv nepravde i bezumlja ovog batinaškog režima.

Sada zahtevamo da se u zatvoru nađu vozač bagera, naprednjak Nebojša Stojićević Jarin i njegova huliganska banda koja je napala građane Šapca koji su mirno protestovali! Takođe zahtevamo da se hitno utvrdi ko je izdao naređenje policiji da se povuče i dozvoli napad na goloruke građane.

Bonus video: Žrtve policijske represije

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar