Uroš Stefanović
Foto: Youtube screenshot CreativeMMA

Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je, za manje od 48 sati, rasvetljeno teško ubistvo Uroša Stefanovića koje se u noći između četvrtka i petka dogodilo u Novom Sadu.

U opsežnoj akciji sprovedenoj na teritoriji Novog Sada, u saradnji sa javnim tužilaštvom, policija je uhapsila 13 osoba i zaplenila narkotike, oružje, municiju, osam vozila i 50.000 evra. Policija nastavlja dalji rad na ovom slučaju, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova, prenosi N1.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da je ovo krivično delo uznemirilo građane, ali da sa ponosom može da istakne da ga je policija rasvetlila za manje od 48 sati.

„Teško ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca s pravom je uznemirilo ne samo novosadsku već i celokupnu srpsku javnost. Ali sa ponosom mogu da kažem, zahvaljujući upornom, marljivom, predanom radu pripadnika Policijske uprave Novi Sad, Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, SAJ-a, Žandarmerije i naravno posebno tužilaštva, možemo da kažemo da smo rasvetlili ovo ubistvo za manje od 48 sati“, rekao je ministar Vulin.

Ministar je rekao da se nada da će se svi oni koji su sumnjali u policiju, ministarstvo, tužilaštvo, koji su sumnjali u državu, danas bar malo postideti.

„Svim građanima Novog Sada i Srbije čestitam ovakvu policiju i ovakvo tužilaštvo. Mi smo bezbedna zemlja“, poručio je ministar Vulin.

Bonus video: Ubistvo i ranjavanje u Novom Sadu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare