Nedavna poseta ministarke rudarstva i energetike Zorane Mihajlović jadarskom kraju izazvala je brojne rasprave da li je ministarka stvarno razgovarala sa meštanima Gornjih Nedeljica, a kako stanovnici ovog mesta sa kojima smo razgovarali tvrde, ministarku nisu uspeli da nađu.

U ponudi za onog ko pronađe ministarku bilo je jagnje, kaže za Nova.rs meštanin Dalibor Vujić.

„Mi nju nismo videli pa smo je tražili, a nagrada je bilo jagnje“, kaže nam Vujić i dodaje da je ministarka očigledno „negde zalutala“.

On ističe da je „žalosno što ministarka nije stala uz svoj narod“.

Ni druge ministre, meštani ovog sela sa kojima smo razgovarali, nisu imali prilike da vide.

Aleksandar Karajčić za Nova.rs ocenjuje da meštanima te nenajavljene posete ne znače ništa.

„Ministarka je došla i slikala se na pogrešnoj tabli. Umesto Gornje Nedeljice stala je na tablu Donje Nedeljice i otišla je kod jednog nazovimo domaćina. Kod njega u dvorištu se slikala i uzela izjave, možda je čak došla do Beograda i objavila fotografiju da je bila u Gornjim Nedeljicama, ali ministarka se nije pojavila nigde“, priča Karajčić.

Ministarku Mihajlović nije videla ni meštanka Danijela Petrović, te pojasnila Zorani Mihajlović gde se nalazi koje selo da je „Gornje Nedeljice su dole, a Gornje su dole“ aludirajući na skretanje kod kog se Zorana slikala i to objavila na društvenim mrežama.

Ministarka je pogrešila skretanje, ocenjuje Petrović.

Podsetimo, ministarka Zorana Mihajlović obišla je krajem novembra ovaj kraj i tom prilikom se slikala pored znaka za Donje i Gornje Nedeljice. Ona je na svom Instagram profilu objavila i slike susreta sa ljudima.

Bonus video – Gornje Nedeljice snimci dronom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare