Foto: Nova.rs

Nakon što je Aleksandar Jovanović Ćuta poručio ministarki Zorani Mihajlović da je ona lejdi Magbet, koja peva labudovu pesmu, ubrzo se oglasila i Mihajlović na Instagram nalogu.

Ministarstva rudarstva i energetike Zorana Mihajlović poručila je danas organizatorima protesta da prestanu da prete nasiljem i da ponude program. Jedan od organizatora protesta ispred Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta, odgovorio je Mihajlović i rekao da je ona „Lejdi Magbet srpske ekologije“, te da peva svoju labudovu pesmu.

„Bivša visoka funkcionerka G17 plus, bivša ministarka ekologije, saobraćaja i infrastrukture i sadašnja ministarka rudarstva i energetike koju je, očigledno, sam Bog stvorio da bude ministarka, umesto što prosipa laži, neka ide u Nacionalni park Kopaonik, koji je pod najvišim stepenom zaštite. Neka ode i do reka Jošanice i Samokovke, kojih više nema i neka objasni narodu kud nestadoše te reke. Ona je potpisala na desetetine smrtnih kazni za naše reke, izdajući dozvole za MHE. Ta žena je ‘Lejdi Magbet’ srpske ekologije“ i peva svoju labudovu pesmu, kao i njen šef Aleksandar Vučić“, zaključio je Ćuta.

Nakon izjave Jovanovića, na Instagramu se oglasila i ministarka Mihajlović koja mu je poručila.

A post shared by Prof. dr Zorana Mihajlović (@zorana_dpm)

„Ako sam ja lejdi Magbet srpske politike, onda je Ćuta ser Oliver srpske opozicije“, poručila je ministarka Ćuti.

Bonus video: Ceca Bojković na protestu

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare