Život je krv Foto:MaxBet

U okviru akcije „Život je krv“ kompanija MaxBet u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi u periodu od 27.4. – 19.5.2023. promoviše akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Instituta.

Svi građani koji tokom ovih 20 dana dobrovoljno daju krv u Institutu dobiće u znak zahvalnosti na poklon sportski ranac sa sloganom kampanje „Život je krv“. Osim toga, svi davaoci mogu da učestvuju i u nagradnoj igri i osvoje specijalan poklon – spa vikend za dve osobe. Na dan davanja krvi, davaoci popunjavaju kupon, koji se ubacuje u bubanj, a u subotu 20. maja biće objavljena imena tri srećna dobitnika.

Život je krv Foto:MaxBet

Cilj MaxBeta je da kroz akciju „Život je krv“ motiviše što veći broj sugrađana da učestvuju u ovoj akciji, kako bi zajedničkim snagama obezbedili dovoljne količine krvi za potrebe zdravstvenog sistema i lečenje građana.

Život je krv Foto:MaxBet

„Želja nam je da kroz ovu akciju koja će trajati narednih 20 dana i koju organizujemo u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi, podstaknemo što veći broj građana da uzmu učešće u ovoj važnoj akciji i svojim činom davanja krvi – pomognu lečenje svojih sugrađana. MaxBet inače već pet godina sprovodi kampanju „Život je krv“ i kao društveno odgovorna kompanija posvećeni smo ovom plemenitom cilju. Do sada smo uspešno organizovali 47 akcija dobrovoljnog davanja krvi u kojima je učestvovala čak četvrtina naših zaposlenih. Zajedno smo prikupili više od 2500 jedinica krvi i na taj način aktivno učestvovali u spašavanju 7500 ljudskih života – i to je nešto na šta smo izuzetno ponosni“, izjavio je Goran Samolovac iz kompanije MaxBet.

Život je krv Foto:MaxBet

Institut za transfuziju krvi nalazi se u ulice Svetog Save 39, a zainteresovani mogu dati krv radnim danima od 7-19h, subotom i za vreme prvomajskih praznika u periodu od 8-15h.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar