Foto: BalkansCat / Shutterstock

Železnička stanica "Vukov spomenik" danas je bila zatvorena za putnike od šest sati ujutru do 13 časova iz tehničkih razloga, dok nije otklonjen kvar na pokretnim stepenicama, saopštila je kompanija Infrastruktura železnice Srbije, uz izvinjenje putnicima i korisnicima usluga zbog neplaniranog zatvaranja.

Stručne službe Infrastrukture železnice Srbije su, kako je navedeno u saopštenju, „izuzetno brzo i efikasno“ popravile pokretne stepenice koje povezuju perone sa staničnom galerijom, nakog čega je stanica ponovo otvorena za putnike.

„Odluka o zatvaranju stanice Vukov spomenik za putnike zbog kvara na pokretnim stepenicama doneta je preventivno, sa ciljem očuvanja bezbednosti putnika i korisnika ovog objekta“, istakli su u saopštenju.

Dodali su da se tokom sedam sati, koliko je danas „Vukov spomenik“ bio zatvoren, železnički saobraćaj beogradske gradske železnice BG Voz, kao i saobraćaj na relaciji između Beograda i Vršca, redovno i nesmetano odvijao, ali se vozovi nisu zaustavljali u toj stanici

BONUS VIDEO – Beogradski metro i voz

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar