Emisija Posle rucka na televiziji Happy
Emisija Posle ručka na televiziji Happy Foto:Screenshot/TV Happy

Taman što su "razmagnetisali" vakcine protiv koronavirusa od tvrdnji da "čine ljude magnetnim", mrežama i aplikacijama za dopisivanje raširio se najnoviji trik ili teorija zavere o navodnoj "bluetooth povezivosti" vakcinisanih.

Pročitajte još:

Naime, maštovite objave opisuju različite situacije u kojima se “spontano” odigrao eksperiment koji navodno dokazuje da bluetooth tehnologija registruje vakcinisane ljude.

Kako piše „USA Today“, ideja je potekla je sa TikTok naloga korisnika @al_janabi koji je ubrzo obrisao sporni video u kojem demonstrira da je nakon vakcinisanja AstraZenekom postao „bluetooth poveziv“.

U ovu krajnje neboloznu teoriju poverovao je i jedan gledalac koji se uživo uključio u emisiju sa pričom da telefon (putem bluetooth-a) moze da detektuje osobe vakcinisane protiv korona virusa.

Gledalac se javlja uzivo u emisiju sa pricom da telefon (putem bluetooth-a) moze da detektuje osobe vakcinisane protiv korona virusa from serbia

Ovaj video je u kratkom roku postao jedan od najkomentarisanijih na forumu Reddit, gde su ga korisnici uglavnom ismevali njegove tvrdnje.

„Meni izgleda neispravan cip ugradili, nema ništa. Kakav sam ja maler“, „Lepo mi rekli da će 2 promila da mi sjebu čip, ali stoka navikla da loče“,  „Ako si pod garancijom, traži da ti daju novu dozu“, samo su neki od šaljivih komentara.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar