Foto:Vesna Lalić

Usled nepovoljnih vremenskih uslova na aerodromu "Nikola Tesla" i nemogućnosti točenja goriva na beogradskom aerodromu, današnji let Er Srbije od Beograda do Tivta je kasnio i preusmeren je u Podgoricu.

U saopštenju Er Srbije se navodi da je zbog završetka radnog vremena tivatskog aerodroma povratni let od Tivta do Beograda otkazan, a zbog nepovoljnih vremenskih uslova otkazani su i letovi od Beograda do Berlina i povratni od Berlina do Beograda.

PROČITAJTE JOŠ:

Pored toga, zbog nepovoljnih vremenskih uslova došlo je i do posledičnih višesatnih kašnjenja još nekoliko redovnih i čarter letova srpske nacionalne avio-kompanije u večernjim satima.

Usled pomenutih razloga sutrašnji jutarnji let iz Beograda za Cirih, kao i povratni iz Ciriha za Beograd, biće otkazani, a putnici preusmereni na popodnevne letove srpske nacionalne avio-kompanije do tog grada.

Pored toga, zbog faznih kašnjenja u redu letenja mogu se očekivati i promene tipa aviona, kao i kašnjenja i eventualna otkazivanja i na pojedinim drugim letovima, navodi se u saopštenju.

Srpska nacionalna avio-kompanija takođe preduzima neophodne korake da preusmeri na alternativne letove sve one koji su izgubili svoje konekcije.

BONUS VIDEO: Nedim Sladić Očekuje nas nagli prelaz iz leta u zimu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar