Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Na putevima u Srbiji uslovi za vožnju su dobri i stabilni, ali vozače u večernjim satima očekuje pojačan saobraćaj i više vozila na prilazima većim gradovima, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

U Beogradu će danas biti održana tradicionalna auto-trka „Nagrada Beograda Ušće 2020 – Memorijal Mirko Butulija“, a za saobraćaj će biti zatvoreni Bulevar Nikole Tesle od Brankovog mosta do Ulice trešnjinog cveta, i Ulica Ušće, od Bulevara Nikole Tesle do Poslovnog centra „Ušće“.

Program počinje tačno u podne, dok prva od ukupno sedam trka startuje u 12.10, ali će takmičenje, po preporuci Ministarstva zdravlja biti održano bez prisustva publike, dodaje se u saopštenju AMSS-a.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Na brojnim deonicama u zemlji u toku su radovi pa je potrebno prilagoditi brzinu uslovima na putu i obratiti više pažnje na saobraćajnu signalizaciju i eventualne izmene u režimu saobraćaja.

Pročitajte još:

Zbog radova na sanaciji kolovoza na autoputu Beograd – Niš od petlje Mali Požarevac do petlje Umčari, u smeru ka Beogradu saobraćaj će od sutra biti preusmeren u preticajnu traku suprotnog smera (ka Nišu).

U smeru ka Nišu saobraćaj će se odvijati preticajnom i zaustavnom trakom autoputa, navedeno je u saopštenju uz napomenu da bi radovi na toj deonici trebalo da traju mesec dana, do 14. oktobra.

Na naplatnim stanicama i na graničnim prelazima jutros nema zadržavanja, dodao je AMSS.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar