U novinama “Nova”, u četvrtak, pročitajte: Sve u turbulentnim dešavanjma u taboru Branimira Nestorovića; Golgota majora policije koji je objavio knjigu o ubistvu Slavka Ćuruvije; Istoričar Milan St. Protić u intervjuu poručuje: Mulj u kom se danas nalazimo posledica je našeg petooktobarskog promašaja.

Predsednik najavio da u ponedeljak započinje konsultacije o sastavu nove vlade: SPN i NADA neće na kanabe kod Vučića

Prvo o poništavanju izbora i formiranju misije EP. Ponoš: Ako je format tog tela tehnička vlada, onda konsultacije o takvoj vladi imaju smisla.

Kako se raspao pokret „Mi, glas iz naroda“: Uspon i pad srpskih reptilijanaca

Zvaničan razlog, navodno, jeste taj što je dr Branimir Nestorović želeo da bude predsednik stranke u koju pokret uskoro prerasta, ali taj zahtev nije dobio podršku osnivača.

Golgota penzionisanog majora policije zbog objavljivanja knjige o Slavku Ćuruviji: Od agenta BIA dobio ikone za ženu i ćerku, MUP kaže da nije ugrožen

Predrag Simonović, nekadašnji pripadnik SBPOK i član Radne grupe za istraživanje ubistva novinara, dobio je savet da iz knjige izbaci dokumentaciju, a tri dana nakon objavljene presude u slučaju Ćuruvija, stigla je i procena MUP o njegovoj bezbednosti.

Milan St. Protić, istoričar i pisac u intervjuu poručuje: Kuburim sa cenzurom, u raznim vidovima, više od 30 godina

Ovo u čemu se danas nalazimo, ovaj mulj i prljavština, neizbežna je posledica našeg petooktobarskog promašaja, kaže za “Novu” autor dve knjige o 5. oktobru

Pronađite svoj primerak novina ”Nova”.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar