Medicinska skola Beograd - naslovna (1)
Foto: Promo

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću donira tehničku opremu osnovnim i srednjim školama širom Srbije.

Nekada su knjiga, sveska i olovka bile jedino što je potrebno đacima kako bi savladali gradivo. Nastava je sada savremenija, školski program se digitalizuje, a nastavnici umesto dnevnika često nose tablete.

Kompanija Mozzart već duži niz godina podržava prosvetare, a u periodu epidemije je pružala pomoć i za lakše odvijanje onlajn nastave. Regionalni lider u priređivanju igara na sreću donirao je neophodnu tehničku opremu obrazovanim ustanovama širom Srbije. Despotovac, Temerin, Kuršumlija Beograd… samo su neka od mesta gde je Mozzart obradovao učenike i nastavnike donacijom televizora i tableta.

Humanitarni karavan regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću stigao i do jedne od najstarijih medicinskih škola u Srbiji.

Tehnicka skola despotovac
Foto: Promo

Tableti i televizori od kompanije Mozzart će nam pomoći u obuci i lakšem izvođenju nastave. Imamo šest smerova, kod nas se školu i deca sa specijalnim potrebama, a naš kadar je najjači u Srbiji među svim medicinskim školama. Čak 120 godina tradicije vuče sa sobom i odgovornost, a najbolji dokaz o kvalitetu rada je uspeh naše dece koja su zaposlena svuda po klinikama – rekao je prilikom uručenja direktor Medicinske škole Beograd Predrag Jovanović.
Podsetimo, Mozzart se već godinama trudi da poboljša uslove rada u obrazovnim ustanovama širom zemlje, kompanija ima odličnu saradnju sa Beogradskim univerzitetom, kao i sa Ministarstvom prosvete.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar