Foto:Shutterstock

Institut za javno zdravlje Vojvodine sutra u ponoć aktiviraće sistem za elektronsko zakazivanje testiranja u toj zdravstvenoj ustanovi.

U Institutu navode da telefonski broj, preko kog su putnici do sada zakazivali testiranja, više neće biti aktivan.

U toj ustanovi podsećaju da se zalazivanje obavlja za naredni dan, te da će biti mofuće dok se ne popuni maksimalan broj termina za taj dan.

Nije precizirano koliki je maksimačan broj za jedan dan, ali je ranije rečeno da se radi o 100 osoba.

Stranica preko koje će putnici moći da zakažu testiranje biće aktivirana u četvrtak u ponoć, a građani će prilikom zakazivanja morazi da ostave ime, prezime i broj pasoša.

„Jedna osoba može da zakaže testiranje za najviše četiri osobe. Uzorkovanje se radi od sedam do 10 sati u trijažnoj prostoriji u zadnjem dvorištu Institura za jabno zdravlje Vojvodine, ulaz iz Ulice Ruđera Boškovića“, navodi Institut.

Građani koji dolaze na testiranje trebalo bi da ponesu uplatnicu za testiranje koje košta 6.000 dinara, potom pasoš i dokaz o putovanju, poput potvrde o rezervaciji hotela ili vaučer turističke agencije, ili pozivno pismo privatnog ilu pravnog lica u inostranstvu, putno osiguranje, prevoznu kartu ili druge dokaze o putovanju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar