Foto: Nova.rs

Pripadnici Druge brigade Kopnene vojske Republike Srbije danas su postavili šatore ispred ulaza u Kovid ambulante u Kraljevu. Kako je saopšteno iz Gradskog kriznog štaba, predstojeće vremenske prilike, kao i porast broja lica koja se testiraju, zahtevaju i pravovremenu reakciju u cilju obezbeđenja prostora oko i unutar Kovid ambulante.

„Shodno ukazanoj potrebi, na inicijativu Doma zdravlja Kraljevo, u saradnji sa Odeljenjem za poslove civilne zaštite Gradske uprave grada Kraljeva, postavljeni su dodatni zaštitni vojnički šatori. Apelujemo na građane Kraljeva da se pridržavaju epidemioloških mera koje su propisale nadležne republičke institucije, kako bi zaštitili sebe i svoje najdraže“, navodi se u saopštenju.

U Kraljevu je u utorak zabeležen porast novozaraženih. Prema poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, od 45 testiranih osoba na koronavirus, čak 27 je bilo zaraženo. Od početka epidemije, ukupan broj registrovanih osoba na teritoriji Kraljeva, obolelih od Kovid 19 je 1.541.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar