Foto: Shutterstock

Zbog činjenice da na teritoriji Vladičinog Hana nema ijednog semafora, vozači iz ovog mesta su njihovim komšijama Vranjancima često bili inspiracija za šale, ali će se, pred izbore, i to promeniti. Semafori će biti plaćeni nešto više od 20 miliona dinara.

Iako mu je mandat istekao, jer je pre mesec dana takođe dao ostavku na funkciju predsednika opštine, prvi čovek naprednjaka u Vladičinom Hanu Goran Mladenović stigao je da za televiziju Vranjska Plus juče najavi postavljanje prvih semafora u ovoj opštini.

„Mnogo dece iz Vladičinog Hana ide u auto škole i vozački ispit polaže u Surdulici i Vranju, a postavljanje semafora ovde će omogućiti otvaranje novih auto škola, posao za saobraćajne inžinjere i eto, ideju za novi bisniz za njih“, rekao je Mladenović.

Kako je izjavio, „glavni“ semafor će biti postavljen kod Policijske stanice, a „bočni“ kod fabrike sokova Nektar.

U tenderskoj dokumentaciji za javnu nabavku koja je već završena, stoji da će semafori biti postavjeni na raskrsnici ulica Svetosavske, Žikice Jovanovića Španca i ulice 8. septembra.

Posao nabavke i montiranja semafora je dodeljen beogradskoj firmi „Macchina security“, a to će građane koštati 20.619.282 dinara.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar