Grafika: Slađana Đermanović/Nova.rs

U Srbiji je u poslednja 24 sata evidentiran 8.171 novi slučaj zaraze koronavirusom, dok je od posledica infrekcije kovidom 19 preminulo još 45 pacijenata.

Testirano je 24.847 pacijenata, dok je na respiratorima trenutno 243 osobe.

U Srbiji je juče evidentirano 8.467 slučajeva zaraze koronavirusom, dok je od posledica infrekcije kovidom 19 preminulo još 45 pacijenata. Ovo je najveći broj zaraženih u jednom danu, od početka pandemije – 1. decembra 2020. bilo je 7.999 novih korona pacijenata.

Testirana su 26.292 pacijenta, dok je na respiratorima trenutno 251 osoba.

Juče je registrovan najveći broj zaraženih u jednom danu, od početka pandemije – 1. decembra 2020. bilo je 7.999 novih korona pacijenata.

***

Sa 350 novih slučajeva obolelih u jednom danu, Niš je treći na listi od 16 gradova koji imaju trocifreni broj zaraženih koronavirusom. Stanje je dramatično, na ivici smo kapaciteta, kaže doktor Radmilo Janković i upozorava na opasnost koju sa sobom nosi odlazak na svadbe i ostala veselja.

***

Tokom jučerašnjeg dana u Novom Pazaru je zabeleženo 7 smrtnih slučajeva od posledica korone, podaci su tamošnjeg Zavoda za javno zdravlje. Epidemiloška situacija u Novom Pazaru, još uvek je izuzetno nepovoljna i zabrinjavajuća. Tokom jučerašnjeg dana zabeleženo je 17 novih prijema na bolničko lečenje.

***

U Dečjoj klinici KBC „Dr Dragiša Mišović“ u Beogradu hospitalizovano je pet beba pozitivnih na kovid, od kojih najmlađa ima samo šest dana.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar