U novinama "Nova" u četvrtak pročitajte o uzrocima nesreće u kojoj je stradala majka šestoro dece u tekstu: "Vera je klonula za volanom i pala majci u krilo".

„Stigao sam na lice mesta i to pre Hitne pomoći koja se nalazi na samo dvesta metara od mesta na kom je sletela sa puta, pa sam je izvukao iz auta“, priča Verin brat Milan.

Nikad nisam rekla da je Đilas Vučićev trojanski konj„, kaže u razgovoru za „Novu“ Viola fon Kramon, izvestilac za Kosovo u Evropskom parlamentu.

„Ako Srbija želi da se pridruži EU, mora biti posvećena zaštiti životne sredine, reformi pravosuđa, ali i spoljne politike koja mora uključiti sankcije Rusiji. To nije pitanje ‘ili-ili'“, kaže ona.

U tekstu „SNS firme kontrolišu sporazum Vlade o solanim elektranama“ novine „Nova“ objavljuju da je Vlada Srbije prošle godine potpisala sporazum o strateškoj saradnji sa američkom kompanijom „UGT Renewables LLC“ koja bi trebalo da izgradi solarnu elektranu i panele. U Radnoj grupi za sprovođenje tog sporazuma našle su se firme „Milenijum tim“ i „Južna Bačka“ bliske Srpskoj naprednoj stranci.

Reporteri „Nove“ radili su za nadnicu na jednoj plantaži u Grockoj. Koža gori, muve grizu, ali je lepo kada te isplate, opisuje naš reporter. Dnevnica se kreće od 2.500 do 4.000 dinara u zavisnosti od voća koje se bere.

O odluci centra Denver Nagetsa da igra na Evropskom prvenstvu u košarci od 1. do 18.septembra čitajte u tekstu: „Idemo po zlato: Jokić igra za Srbiju„.

Čitajte „Novu“!

***

BONUS VIDEO: Vučić opet o napadima na sina, reporterki N1 usred pitanja isključen mikrofon

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar