Foto:Nova.rs

U vikend izdanju novina „Nova“ pročitajte: Vučićev vaskršnji Sabor dokaz da strahuje od gubitka vlasti; Trebaju li službenici zatvora u „Skeli“ da odgovaraju za smrt penzionera zajedno sa ubicama; Poslanik Bora Novaković poručuje:Čeka nas kriza ako Ana Brnabić bude deo sukoba, a ne kompromisa. Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

Vučić, Dodik i patrijarh Porfirije najavili da 5. i 6. maja organizuju veliki Vaskršnji sabor: Skup kao dokaz da vlast gubi podršku

Milošević je tražeći što širu bazu za svoje političke projekte uključio crkvu u politički život. Sada to može da se tumači i na drugi način, da Vučić gubi široku podršku, da SNS nije ono što je bio, navodi novinar Boško Jakšić.

Borislav Novaković, potpredsednik Narodnog pokreta Srbije i narodni poslanik: Čekaju nas sukobi ako Brnabićeva i dalje bude ideološki kerber SNS

Ako je preko „Skaj“ aplikacije jasno da je Oskar najmoćniji čovek u državi, onda ne treba mnogo analitičnosti ni mudrosti da bi u tom pseudonimu indentifikovali Vučića.

Tragična smrt Stanimira B. (74) u KPZ „Padinska Skela“ otvorila mnogobrojna pitanja: Zatvorski čuvari da odgovaraju zajedno sa ubicama penzionera

U normalnoj državi bi u Ministarstvu pravde sazvali konferenciju za medije, bila bi sprovedena ozbiljna istraga, možda bi i ministar pravde podneo ostavku. Sigurno je da postoji krivična odgovornost zaposlednih u KPZ, kaže advokat Borivoje Borović.

Ispovest majke čije se dete tri meseca borilo sa velikim kašljem: Probudila se plava u licu, vrisnula sam – gotovo je!

Od napada je imala česte mučnine i stalne nagone za povraćanjem, jer je sve vreme izbacivala sluz. Davala sam joj i lekove i narodne terapije. Nema koji čaj nismo probali i sve moguće sirupe. Ništa nije pomoglo, priča Gordana Đ.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar