U vikend izdanju novina „Nova“ pročitajte: Skandalozna odluka Apelacionog suda: Ubistvo Slavka Ćuruvije – zločin bez kazne; Strah od velikog kašlja napunio čekaonice Institua za majku i dete. Reporteri „Nove“ na bezimenom groblju kod Bijeljine, meštani sahranjuju migrante koji nisu preživeli Drinu.

Otkrivamo šta se dešavalo na zatvorenom sastanku naprednjaka o Beogradu: U naredne dve, tri nedelje nema mrdanja.

Aleksandar Šapić, ali i predsednik SNS Miloš Vučević nisu eksplicitno odbornicima poručili da imaju većinu u gradu, niti su ih obavestili da će se ići na nove izbore. Umesto toga, doskorašnji gradonačelnik Beograda poslao im je dve poruke.

Skandalozna odluka Apelacionog suda: Deset meseci krili da su oslobodili Ćuruvijine ubice.

Apelacioni sud u Beogradu objavio je juče presudu donetu pre skoro deset meseci, po kojoj su okrivljeni za ubistvo Slavka Ćuruvije – Radomir Marković, Milan Radonjić, Miroslav Kurak i Ratko Romić oslobođeni krivice, objavljeno je na sajtu Apelacionog suda.

Reporteri „Nove“ obišli groblje bezimenih u Bijeljini: Utopljene migrante izvlače iz Drine i sahranjuju na obali.

Doktor Vidak Simić, aktivista Nihad Suljić, kao i pripadnik Gorske službe spasavanja Bijeljina Nenad Jovanović, deo su tima koji se samoinicijativno organizovao u nameri da svakog čoveka kome se Drina isprečila na putu ka boljem životu, dostojanstveno pokopaju.

Na Institutu za majku i dete čekaonice pune odojčadi koja ne prestaju da kašlju: Roditelji prestravljeni, nadaju se da nisu zakasnili sa lečenjem.

Reporteri „Nove“ obišli bolnicu u kojoj su umrle četiri bebe od velikog kašlja, a u kojoj se nalazi i peta koja je u kritičnom stanju i bori se za život na respiratoru.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar