U vikend izdanju novina "Nova" pročitajte: Velika petorka u Beogradu i Prištini disciplinuje Vučića i Kurtija; Zašto je odbačena prijava bivšeg direktora policije protiv Novaka Nedića; Saznajte i šta je ekipa filma "Čuvari formule" poručila uoči beogradske premijere.

Izaslanici Amerike i Evrope danas u Prištini i Beogradu: Velika petorka disciplinuje Vučića i Kurtija

Zasada nema zvaničnih potvrda sa kakvim zahtevima dolaze izaslanici Amerike i Evrope, ali iz evropskih izvora stižu saznanja da će obe strane, i srpska i kosovska, morati ozbiljnije da se angažuju u vezi sa primenom Ohridskog sporazuma.

Skandalozan epilog napada sekretara Vlade na bivšeg direktora policije: Tužilac krivi Rebića

što neće goniti Nedića

Odluku o odbacivanju prijave protiv Novaka Nedića zbog incidenta na sahrani, tužilaštvo pravda navodima da Vladimir Rebić „nije hteo da učestvuje u postupku“, što on demantuje.

Ivona Ivošević (28) hrli tamo odakle svi drugi beže: Kompjuterski smer menjala za nastavnički,
jer hoće da predaje fiziku

Iako su plate male i nastavnici nemaju društveni status kakav su imali ranije, dve godine iskustva u školi u kojima je bila na zameni, bile su presudne za odluku mlade studentkinje.

Uznemirujuće svedočenje pacijentkinje koja je dve nedelje provela na Klinici za neurologiju: Zbog gladi noćima nisam spavala

Iskustvo koje je naša sagovornica ponela iz ove ustanove veruje da se ne razlikuje mnogo od onog koje bi doživela da je bila zatvorena u logoru.

Ekipa filma “Čuvari formule” pred beogradsku premijeru 24. oktobra u „MTS dvorani“: Naš film je priča o ljudskosti.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.