U vikend izdanju novina "Nova" saznajte: Šta o sastavu nove vlade misli Zdravko Ponoš, ko su navijači koji su postrojavali fudbalere i terali ih da skinu dresove. Pročitajte i kako "Njujork tajms" analizira aktuelnu situaciju u Srbiji i uticaje Rusije na Balkan.

U intervjuu za „Novu“, osnivač pokreta „SRCE“ i kandidat na nedavno održanim predsedničkim izborima, Zdravko Ponoš, rekao je da je sve očiglednije da se Vučiću gleda kroz prste zbog otezanja da se odredi prema ratu u Ukrajini, jer se sprema „kreativan i maštovit aranžman“ oko Kosova.

„U novoj Vladi Srbije neće biti časnih ljudi“, poručuje Ponoš

Veze predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Moskvom postavljaju nezgodna pitanja, jer se čini da Kremlj izaziva nemire na Balkanu da bi skrenuo pažnju sa rata u Ukrajini, piše „Njujork tajms“.

Lideru Srbije Aleksandru Vučiću je dosta da ga „vređaju“ kao „malog Putina“ koji namerava da izvrši agresiju na krhke susede na Balkanu. Za početak, Vučić je ironično primetio ovog meseca da je „visok skoro dva metra“, što je znatno više do ruskog lidera Vladimira Putina, prenosi Njujor tajms.

Dalju analizu pročitajte u tekstu: Mali Putin protiv malog Zelenskog

Poslе razbijanja grupe Veljka Belivuka, tribine preuzeo novi klan: Navijači postrojili fudbalere, Prelić orkestrirao „propoved“

Huligani naredili sportistima da poskidaju dresove i skandiraju „Uprava, napolje“, a nakon što su to odbili sa tribina su počeli da viču „Pi*****“

Sagovornici „Nove“ smatraju:   Ponovo na delu spona između huligana i države, huligani demonstrirali svoju moć

Hrvatski general, osuđen za ratne zločine, krajem osamdesetih pričao je u Vrnjačkoj banji o tome kako je cenzurisan

Haški optuženik Slobodan Praljak u srpskom „crnom talasu“: Rade Budalić, koji je posle toga postao direktor TV Sarajeva i Vesna Lonej zabranili su emitovanje Praljkove TV drame „Jegulje“ na dan kada je bila najavljena

Ser(b)ia A konačno počinje, Dušan, Sergej i 16 ljutih „orlova“: Fudbalska sezona u Seriji A počinje u subotu 13. avgusta, a ljubitelji fudbala u Srbiji biće posebno zainteresovani za dešavanja u Italiji.Serija A je već sezonama unazad poznata kao „liga petice“ u kojoj se srpski fudbaleri najbolje snalaze. Ovog leta u Italiju je pristiglo još pet „orlova“ koji će pokušati da učine sezonu još neizvesnijom i interesantnijom.

Pronađite svoj primerak novina Nova.

Bonus video: Policajci nasrnuli na građanina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar