U vikend izdanju novina "Nova" pročitajte kako firme biznismena bliskih vlasti rade na velikim državnim projektima "Krupne poslove vlast rezervisala za Zvonka Veselinovića i Milana Radoičića".

Dvojac sa Kosova u centru pažnje javnosti nije se prvo našao zbog njihovih biznis-projekata, već zbog sumnji prištinskih vlasti u njihovu umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića.”

Sprema se novi udar na džepove građana Srbije: Za godinu i po dana očekuje nas četiri poskupljenja struje.

“Prvo povećanje cena već od Nove godine, zatim 1. maja i 1. novembra 2023, a onda i 1. maja 2024. godine, kada će nam stizati računi za električnu energiju veći za čak 30 odsto u odnosu na danas.”

Miroslav Aleksić iz Narodne stranke u razgovoru za naš list poručuje: „Priča o nalazištu zlata je Vučićevo kukavičje jaje“.

“Prerano je govoriti o izborima u Beogradu, gde smo videli da postupak za smenu Aleksandra Šapića nije dao rezultate. Ne vidim razloge za održavanje tih izbora izuzev ako to nije dogovor Đilasa i Vučića.”

Kako ekonomsku krizu proživljava najbogatija evropska zemlja: „U Norveškoj cene rastu, ali građani veruju državi“.

“Naš zemljak Vlada Dimitrijević priča da se u ovoj nordijskoj zemlji kriza oseća kroz rast cena struje, goriva i hrane, ali država nudi izdašne subvencije.”

Na sportskim stranama čitajte o izazovima koji očekuju košarkaše “večitih”: Zvezda i Partizan srušili velikane, sledi mesec dana odluke.

“Ako je Partizan mogao da se nada iznenađenju zbog povreda igrača turskog šampiona, malo ko je verovao u pobedu Crvene zvezde u Atini.”

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Totalni haos u Skupštini: Orlić ne da opoziciji da govori po poslovniku, odredio pauzu dok se ne smiri situacija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar