Cvetni trg, fontana
Foto: TANJUG/ BEOINFO/ PREDRAG MITIC

Fontana na Cvetnom trgu svečano je otvorena danas, a na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se vidi kako novootvorena fontana već "curi" i stvara poplavu na platou.

Na snimku se može jasno videti kako se pravi poplava, a reakcije građana su različite: od čuđenja do ogorčenja.

„Oni ne običnu fontanu ne znaju da naprave“, „Sad bar znam da obujem gumene čizme kad pođem do strogog centra“, Kabanica, kaljače, oprema u fulu“, Ko ti je ovo radio?“, samo su neke reakcija građana na Tviteru.

Zamenik gradonačalenika Goran Vesić oglasio se na Fejsbuku gde je obavestio javnost da je fontana zvanično puštena u rad.

„Kada je Cvetni trg rekonstruisan, prema pojektu koji je pobedio na konkursu Gradske opštine Vračar, insistirao sam da se ispod trga urade instalacije za fontanu ako nekada budemo radili fontanu. Pre oko godinu dana kompanija Voda Voda i njen predsednik Vojin Đorđević su ponudili Gradu da izgrade jednu fontanu. Predložili smo im više lokacija a oni su izabrali Cvetni trg. Gospodin Đorđević je održao reč i ja sam mu veoma zahvalan na tome u ime svih Beograđanki i Beograđana!“, objavio je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Fontana koja je rađena pet meseci, planirano je da bude završena još u februaru, ali je to odloženo zbog vremenskih prilika.

BONUS VIDEO:

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare