Poplava u Kragujevcu

Našoj redakciji javio se čitalac iz Bresnice kod Kragujevca, kako bi nam se požalio da mu kuća, svaki put nakon obilnijih kiša pliva u fekalijama.

„Supruga i ja smo renovirali dom pre dve godine, kako bi započeli zajednicki život sa našom prinovom i izbegli odlazak preko granice. Ulica u kojoj živimo nema kišnu kanalizaciju niti asfalt, iako su mnogi duže od 50 godina obećavali. Svaka vlast dala je neko svoje obećanje i nikad ga nije ispunila“, žali se Bojan Ilić.

Poslao nam je i video snimak sinoćnjeg izlivanja fekalija. Tvrdi da to nije prvi put da se tako nešto dešava, ali nikada nije bilo u tolikoj meri.

„Tražili smo pomoć od raznih institucija, lokalna samouprava, gradska opština i svuda smo dobili odgovor da nije proglašeno vandredno stanje i da niko ne može da nam pomogne. Jedino sto smo dobili kao odgovor jeste da se obratimoJKP vodovod, ali da ne očekujemo da ćemo išta postići“, ogorčen je.

„Kod banke smo se zadužili kako bio upristojili zivot i dom u kojem zasnivamo porodicu, šteta je načinjena a pomoć ni od koga dobiti ne možemo“, zaključuje naš čitalac.

Pratite nas i na društvenim
mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare