Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC, PREDRAG MITIC

Nakon pisanja portala Nova.rs o porodici Gaćeša, koji su nedavno, pored jedne devojčice, postali roditelji četvorki i koji jedva uspevaju da kupe pelene i dohranu, a na čije molbe Grad Beograd ćuti, oglasio se lično Goran Vesić, koji je javno obećao da će im svakog meseca od svoje plate uplaćivati po 25.000 dinara.

„Ganula me je vest o rođenju četiri devojčice, Inde, Iris, Irine i Ine i apelu za pomoć njihovim roditeljima“, rekao je Goran Vesić za TV Kurir.

On je ovom prilikom obećao da će svakog meseca, počevši od prvog septembra, do punoletstva ovih devojčica, uplaćivati po 25.000 dinara – i to od svoje plate.

Iskoristio je priliku da kaže i da je, dok je obavljao prošlu funkciju, pomagao jednoj talentovanoj devojčici koja svira volinu, a učestvovao je i u drugim vrstama humanitarne pomoći.

„Nikada nisam o tome pričao“, rekao je, ali izgleda da ipak nije mogao da odoli da podeli sa svima da je odlučio da pomogne onima kojima je to potrebno, ali na čije potrebe institucije ćute.

S obzirom na to da je porodica Gaćeša od Grada Beograda zatražila pomoć za pelene i dohranu dok deca ne napune dve godine, ovo se može smatrati Vesićevim šamarom novom gradonačelniku Aleksandru Šapiću.

BONUS VIDEO Deco pažnja: „Vesićeva pokretna kancelarija“ postala igračka

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare