Goran Vesic i Ivan Ivanovic
Goran Vesić i Ivan Ivanović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs/Ivan Dinić/Nova S

Goran Vesić se ne zaustavlja. Voditelj i novinar Ivan Ivanović ponovo je na meti prozivki zamenika gradonačelnika. Naime, sudeći po najnovijoj objavi Gorana Vesića na društvenoj mreži Fejsbuk, Beograd više nema Hrvatsku ulicu, koja se od danas zove Ulica glinskih žrtava 1941. godine, upravo zbog Ivanovića.

Vesić je u svojoj obajvi napisao „da je ova odluka najteže pala zabavljaču Ivanu Ivanoviću“.

„Kako će sada on da objasni onima za koje radi da nije sačuvao Hrvatsku ulicu? A tako se trudio. Ni gostovanje Stipe Mesića nije pomoglo da Srbi zaborave zločine počinjene nad njima. E, Ivanoviću, ni to nisi u stanju da odradiš…“, napisao je večiti broj dva na Fejsbuku.

Београд више нема Хрватску улицу. Она се од данас зове Улица глинских жртава 1941. године. Ова одлука је најтеже пала…

Posted by Горан Весић on Уторак, 29. септембар 2020.

Ivanović je, na svom zvaničnom Tviter nalogu, reagovao na ove reči Gorana Vesića, te se obratio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i uputao ga, „da li zaista u Srbiji postoje hrvatski špijuni?“.

Korisnici Tvietra pružili su podrški Ivanoviću, te upitali, da li je zamenik gradonačelnika uopšte odgovorio na pitanje odakle mu novac.

„Nije primio vakcinu, bjesnilo ga uhvatilo malo mu i pjena udara iz njuske“, „Navijam ovog puta za šintere“, „Neka počne gazda da ga dresira šok ogrlicom…“, samo su neki od komentara građana.

Podsetimo, Vesić već danima na televizijama sa nacionalnom frekevncijom govori samo o Ivanu Ivanoviću, a sve zato što je poznati voditelj obelodanio da je zamenik gradonačelnika na letovanje potrošio, ni manje ni više, nego 80.000 evra, i uputio logično pitanje – odakle toliki novac za letovanje, kada prima platu od 100.000 dinara.

Ivanović je za Nova.rs tim povodom izjavio, „da je očigledno u pitanju nervoza čoveka koga je istina pogodila direktno u glavu“ i istakao da to pitanje ne bi postavljao da Goran Vesić nije državni funkcioner.

„Pošto on to jeste, mora da objašnjava svoju imovinu i mora da objašnjava svoje trošenje. On troši više nego što zarađuje i ima više nego što bi čovek sa njegovom funkcijom mogao da ima“, rekao je Ivanović za naš portal.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare