Foto: EPA-EFE/VASSIL DONEV

Putevi Srbije u saopštenju upozoravaju vozače na aktuelne radove na pojedinim deonicama zbog čega dolazi do promene u režimu saobraćaja, a posebno na kolone teretnih vozila na graničnim prelazima.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnim prelazima Kelebija i Sremska Rača, zadržavanje na izlazu zemlje za teretna vozila je 120 minuta, na prelazima Horgoš i Šid 180 minuta, na Batrovcima 300 minuta, a na prelazu Bezdan 240 minuta. Na Gradini se čeka 60 minuta.

Putevi Srbije navode da se na potezu petlja Niš Istok – Malča do 30. juna od 7 do 15 časova saobraćaj odvija uz postavljenu privremenu vertikalnu saobraćajnu signalizaciju naizmeničnim propuštanjem vozila jednom saobraćajnom trakom.

Na deonici petlja Jagodina-petlja Ćuprija do 6. jula odvijaju se radovi na rekonstrukciji mosta preko reke Lugomir, pa je za saobraćaj zatvorena desna kolovozna traka u smeru ka Nišu, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Na putu Brežđe – Divčibare, na deonioci Krčmar – Divčibare do 30. juna na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji puta. Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je obilaznica Mionica – Divci – Valjevo – Kaona – Divčibare.

Na Pančevačkom mostu do 23. juna od 18 do 6 časova odvijaju se radovi na popravci oštećenih dilatacionih spojnica, u oba smera ali ne i tokom noći. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena jedna traka, a saobraćaj se odvija slobodnom trakom. Na naplatnim stanicama na autoputevima, inače, nema zadržavanja vozila.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar